Güncel Etkinlikler

Saat: 09:00
Sergi Nevruz UÇAN tarafından gerçekleştirilmektedir. Açılış:18 Şubat 2019 Pazartesi 17.30 Yer:Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev (Sanat Evi)

Saat: 20:00
Konser TEPEBAŞI BELEDİYESİ tarafından gerçekleştirilmektedir Yer:Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

ÜCRETSİZDAVETİYELİ
Saat: 10:00
Saat: 10:00 - 11:15 - 14:30 - 19:00 Gösterim DODO ETKİNLİK tarafından gerçekleştirilmektedir. Yer:Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

Saat: 17:30
Sergi ERTUĞRUL SARAÇ ATÖLYESİ VE ÖĞRENCİLERİ tarafından gerçekleştirilmektedir. Yer:Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev (Sanat Evi)

Saat: 10:30
Saat: 10:30 - 14:00 - 19:00 Gösterim CURCUNABAZ SAHNE tarafından gerçekleştirilmektedir. Yer:Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

Saat: 10:30
Saat: 10:30 -13:30 - 15:30 Gösterim CURCUNABAZ SAHNE tarafından gerçekleştirilmektedir. Yer:Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

Saat: 20:00
Gösterim EPİZOT GÖRSEL SANATLAR tarafından gerçekleştirilmektedir. Yer:Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

9. Uluslararası Sanat Çalıştayı

Her yıl büyük bir katılımla yapılan Sanat Çalıştayımız bu yıl da dolu dolu...

Bu sene Uluslararası olarak Dokuzuncusunu düzenlediğimiz Çalıştaya Ulusal ve Uluslararası camiadan toplam yirmi iki sanatçı katıldı.