FUTBOL TUTKUSU TEPEBAŞI'NDA

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından Cumhuriyet ve Atatürk Futbol Turnuvası düzenleniyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan turnuvada 16 takım mücadele edecek. Turnuvaya katılacak oyuncular 18-30 yaş aralığında olacak ve takımlar 9 as ve 4 yedek oyuncudan oluşacak. Ayrıca turnuvaya amatör ya da profesyonel lisansı olan futbolcular kabul edilmeyecek.

29 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya katılmak isteyenlerin, 20 Ekim’e kadar 19 Mayıs Gençlik Merkezi’ne başvuruda bulunması gerekiyor.
19 Mayıs Gençlik Merkezi Adres: Yenibağlar Mahallesi, Üniversite Cad. No:144 Telefon: 0(222) 323 85 35

Eklenme Tarihi: 12.10.2017