ATAÇ; "BELEDİYEMİZİN KAPILARI HERKESE AÇIK "

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a başta vatandaşlar olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Eskişehir Vatan Partisi İl Yönetimi, Peyzaj Mimarları Odası Eskişehir İl Temsilcisi Saye Çabuk, Beş evler Camii Derneği, Aydınlar İnşaat, ve Eskişehir Hayır Platformu Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ettiler.

Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında Baştan Ataç’tan bilgi alan konuklar kendilerini kabul ettikleri için Başkan Ataç’a teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç; "Ben her zaman söylerim, belediyemizin kapıları herkese açıktır. Vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinden gelen talep ve istekleri elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Tepebaşı Belediyesi olarak her zaman vatandaş ve sivil toplum örgütlerinin yanındayız.” dedi.

Eklenme Tarihi: 17.02.2017